Digitální tisk

Napsal Václav Vodník on . Posted in Firmy

Technologie jdou neustále kupředu, a to platí i v oblasti tisku. Moderní digitální tisk je nástupcem tolik proslulého ofsetového tisku. Tato metoda tisku se snaží docílit co nejvyšší kvality a efektivity s co nejnižšími náklady na tisk. Technologie digitálního tisku je opřena o bázi laserového tisku suchými tonery, které jsou dnes v portfoliích produktů celé řady velkých výrobců kancelářských zařízení. Pokud chcete mít vysoce kvalitní fotografie i text, pak se obraťte na společnost OFSITO, která jako jediná u nás vlastní přístroje EFI Raster T-660 a Jetrix 3015FQ.

Interiérové dveře - Dřevoobchod Liška

Napsal Václav Vodník on . Posted in Firmy

Už jsou dávno pryč doby, kdy jste si mohli vybírat pouze ze dvou typů interiérových dveří. Jelikož se mění potřeby a požadavky klientů, výrobci na trh uvádí stále nové interiérové dveře, který si vás podmaní svým precizním zpracováním, designem a vysokou kvalitou. Dnes jsou dveře k dostání v mnoha provedeních a z různých materiálů, a tak vybrat ty správné je nelehký úkol. Ať už preferujete nadčasovost, čisté linie, nebo naopak modernost, vždy si přijdete na své.

Broušení odlitků - Fruněk - INOX

Napsal Václav Vodník on . Posted in Firmy

Na dnešním trhu působí spousta společností, která nabízí zpracování nerezového materiálu. Ale jen zlomek z nich může nabídnout kombinaci nízké ceny a vysoké kvality. Jednou z těchto mála firem je Fruněk INOX s.r.o., která se může chlubit bohatou nabídkou služeb a produktů. Tato firma vám může nabídnout broušení odlitků, svařování, řezání a také vrtání. V neposlední řadě si zde můžete zakoupit roury, jekly, výpalky či kulatiny. Záleží pouze na vás, co potřebujete. Objednávka je rychle zpracována a výsledek práce je vám doručen na místo určení.

Hydraulická čerpadla - Hydrocom

Napsal Václav Vodník on . Posted in Firmy

Jednou z nejžádanějších kategorií v oblasti hydrauliky jsou hydraulická čerpadla, která jsou na trhu k zakoupení v mnoha variantách. Ať už hledáte čerpadla s vnějším či vnitřním ozubením, nebo čerpadla pístová či lamelová, obraťte se na firmu HYDROCOM, která je ve svém oboru špičkou na trhu. Čerpadla s vnějším ozubením se pak dále rozdělují ještě podle typů hřídelů, příruby či připojení sání.

Pracovní rukavice - Repa.cz

Napsal Václav Vodník on . Posted in Firmy

Nenahraditelnou součástí bezpečného pracovního oblečení jsou pracovní rukavice, které využijete hlavně při manuální činnosti. Ale rukavice využijete nejen v zaměstnání, ale i při práci doma na zahradě, v dílně a podobně. Na trhu je k dostání spousta typů rukavic, a tak si můžete vybrat ty, které vám budou nejvíce vyhovovat. Kvalita a preciznost zpracování je u pracovních rukavic na prvním místě, protože mají zajistit vaši bezpečnost při práci.