OSB desky

on .

Když se řeknou OSB desky, měli byste si představit lisované desky, které jsou vyrobené z orientovaných velkoplošných třísek, jež jsou umístěné do tří vrstev. Vnější vrstvy mají třísky orientované rovnoběžné s délkou desky, kdežto středová vrstva má ploché třísky umístěné rovnoběžně s šířkou desky. Jednotlivé desky jsou lepené umělou fenolformaldehydovou pryskyřicí, která představuje cca 2,5 % jejich váhy. Dřevozpracující firma Liška používá k výrobě desek borovici.

Nebankovní půjčky - Dům Dluhů

on .

Finanční trh je rozmanitý a z nejširšího hlediska ho můžeme rozdělit na bankovní a nebankovní sektor. Pokud přijdete do banky, a budete žádat o půjčku, pak musíte předložit celou řadu dokladů. Proces vyřízení je v bance poměrně zdlouhavý, a to je hlavní důvod, proč se spousta lidí obrací na nebankovní půjčky. Už dávno jsou pryč doby, kdy byla nebankovní půjčka nevýhodná. Samozřejmě, že se na finančním trhu najdou společnosti, které vám nabídnout nevýhodné podmínky, a tak musíte být při výběru obezřetní.

Sítotisk - Okdesign.cz

on .

Sítotisk je technologie potisku, která se může pyšnit dlouhou tradicí. V dnešní době je tato technika nepostradatelná, protože se uplatňuje při potiscích 3D předmětů, ale i textilního zboží. Barva je na potiskový materiál nanášena přes síťovinu (jemné vlákna), která je napnutá na hliníkovém rámu. Grafika je za pomocí světlocitlivé emulze nasvícená, a tím dochází k tisku.

Digitální tisk

on .

Technologie jdou neustále kupředu, a to platí i v oblasti tisku. Moderní digitální tisk je nástupcem tolik proslulého ofsetového tisku. Tato metoda tisku se snaží docílit co nejvyšší kvality a efektivity s co nejnižšími náklady na tisk. Technologie digitálního tisku je opřena o bázi laserového tisku suchými tonery, které jsou dnes v portfoliích produktů celé řady velkých výrobců kancelářských zařízení. Pokud chcete mít vysoce kvalitní fotografie i text, pak se obraťte na společnost OFSITO, která jako jediná u nás vlastní přístroje EFI Raster T-660 a Jetrix 3015FQ.

Interiérové dveře - Dřevoobchod Liška

on .

Už jsou dávno pryč doby, kdy jste si mohli vybírat pouze ze dvou typů interiérových dveří. Jelikož se mění potřeby a požadavky klientů, výrobci na trh uvádí stále nové interiérové dveře, který si vás podmaní svým precizním zpracováním, designem a vysokou kvalitou. Dnes jsou dveře k dostání v mnoha provedeních a z různých materiálů, a tak vybrat ty správné je nelehký úkol. Ať už preferujete nadčasovost, čisté linie, nebo naopak modernost, vždy si přijdete na své.

Broušení odlitků - Fruněk - INOX

on .

Na dnešním trhu působí spousta společností, která nabízí zpracování nerezového materiálu. Ale jen zlomek z nich může nabídnout kombinaci nízké ceny a vysoké kvality. Jednou z těchto mála firem je Fruněk INOX s.r.o., která se může chlubit bohatou nabídkou služeb a produktů. Tato firma vám může nabídnout broušení odlitků, svařování, řezání a také vrtání. V neposlední řadě si zde můžete zakoupit roury, jekly, výpalky či kulatiny. Záleží pouze na vás, co potřebujete. Objednávka je rychle zpracována a výsledek práce je vám doručen na místo určení.

Hydraulická čerpadla - Hydrocom

on .

Jednou z nejžádanějších kategorií v oblasti hydrauliky jsou hydraulická čerpadla, která jsou na trhu k zakoupení v mnoha variantách. Ať už hledáte čerpadla s vnějším či vnitřním ozubením, nebo čerpadla pístová či lamelová, obraťte se na firmu HYDROCOM, která je ve svém oboru špičkou na trhu. Čerpadla s vnějším ozubením se pak dále rozdělují ještě podle typů hřídelů, příruby či připojení sání.

Pracovní rukavice - Repa.cz

on .

Nenahraditelnou součástí bezpečného pracovního oblečení jsou pracovní rukavice, které využijete hlavně při manuální činnosti. Ale rukavice využijete nejen v zaměstnání, ale i při práci doma na zahradě, v dílně a podobně. Na trhu je k dostání spousta typů rukavic, a tak si můžete vybrat ty, které vám budou nejvíce vyhovovat. Kvalita a preciznost zpracování je u pracovních rukavic na prvním místě, protože mají zajistit vaši bezpečnost při práci.