Jednotný čas a zvonění

on .

Má vaše škola několik pater a chcete zajistit, aby v každém patře byl jednotný čas a zvonění? Chcete tím zajistit, aby všechny třídy ve škole končily stejně a měly ve svých třídách i stejný čas? Pak je ideální si pořídit hlavní hodiny, které ovládají další hodiny na škole. Ve všech třídách tak poběží čas stejně. Podle hlavních hodin se bude řídit i zvonění po celé škole, a tak nemůže dojít k situaci, že jedno patro skončí o minutu dříve než ostatní.

Hlavní hodiny vám ale zajistí nejen jednotný čas a zvonění, ale také přesun času z letního na zimní a naopak. Nemusíte na přesun času myslet vy. Hodiny se mohou pyšnit svým moderním designem, a tak se hodí i do nově zrekonstruovaných škol. Hodiny i zvonění budou nainstalovány na stěny v prostorách školy.

Víte, že můžete sledovat zajímavé místa skrz kamerové systémy? Skrz kamerové systémy můžete pozorovat například náměstí všech různých měst, také dopravní situaci, ale i sjezdovky, vyhlídky a podobné. Velmi oblíbené jsou online kamerové systémy, které jsou v přírodě - můžete tak pozorovat divoká zvířata.